Postitused: 229
Teemad: 10
Liitus: Jun 2020
07/06/2020, 03:25
(Seda postitust muudeti viimati: 07/06/2020, 03:28 ja muutjaks oli Naut.)
Mis raamatud on avaldanud muljet.
Mis loenguid või kanaleid erinevatest õpetustest, huvitavatest inimestest jälgite-kuulate ja soovitate ka teistele.
Postitused: 273
Teemad: 15
Minu nimekirjas on Eckhart Tolle kõrgel kohal. Temast on väga häid loenguid youtube üles pandud. Eriti head on tema varasema aja loengud, näiteks "omega" sari aastast 2001
Kui loengutest rääkida siis Rupert Spira on üks harv nähtus kes õpetab vaatlejast edasiminekut. Tavaliselt jäävad õpetused vaatleja tasemele aga tema püüab näidata teed otse allikasse, suht keerukas on aru saada millest ta räägib kui pole eelnevalt kogemust vaatleja olemisega.
Roger Castillio on hea kuulamine, ta oskab üsnagi peenelt lahti seletada ego trikid kuid tema loengud venivad kuidagi tundidepikkuseks olles minuarust natuke vähe sisukad.
Postitused: 325
Teemad: 8
Rupert Spira mulle ka meeldib. Rahulikult, konkreetselt vastab küsimustele, viskab nalja, mõnikord temale omaselt põristab naeru. Francis Lucille, Spira nö Õpetaja, on ka hea aga mõnikord olen täheldanud, et tema vastustes jääb nagu midagi puudu.
Jean Klein oli jällegi Lucille Guru.
Ja nemad siis räägivad mitte-kahesusest (Advaita-Vedanta).
Ma märkasin, et Francis Lucille vastab hästi konkreetselt just selle inimese jaoks kes küsib. Võibolla sellepärast jääb tunne, et midagi on puudu.
07/06/2020, 15:11
(Seda postitust muudeti viimati: 07/06/2020, 15:12 ja muutjaks oli Naut.)
Ma olen JP lugenud ja loenguid vaadanud. Suurepärased vahendid meele vormimiseks. Kahjuks JP jääb pahatihti kinni emotsionaaltasandisse kuigi ta seda välja ei näita aga see on ka arusaadav kuna ta on olnud aastakümneid kliiniline psühiaater ja näinud ja kuulnud õudusi elust enesest.
07/06/2020, 15:55
(Seda postitust muudeti viimati: 07/06/2020, 15:56 ja muutjaks oli Naut.)
Jep. Olen J.P. kohta nõus. Lisaks ta enda elu pole ka nö. meelakkumine olnud.
Ja ta... ei kuulu ka minu meelest nendesamade valgustunud inimeste ridadesse. Justkui. Mh?
Ta on pigem selliste erivaldkondade üld(?)teadmiste sünteesi poolest mulle huvitav. See, kuidas ta loob seosesid justkui täiesti võimatutest ja ka seosetutest nähtustest või interpreteerib need mingisse argimütoloogiasse ja nii.
Kuna mul endal on sama kalduvus ühendada punktiväljas täpikesi, et tekiks kujund (no nagu selles väikelastele mõeldud mängus), siis on ta mulle huvipakkuv.